Не се колебайте да се свържете с нас! Към страницата за контакти →


BULMEDICAL


Булмедикал е международен доставчик на ново и употребявано медицинско оборудване. Нашия екип има над 30 годишен опит в продажбата и поддръжка на медицинска техника. Ние можем да доставим всичко нужно за Вашата практика. Нашия сервизен екип предлага поддръжка и ремонт на медицинска апаратура, доставка и инсталация на резервни части, четене и инсталация на софтуер и сервизни планове за регулярна поддръжка на Вашето оборудване.

Нашия екип има над 30 годишен опит в продажбата и поддръжка на медицинска техника. Ние можем да доставим всичко нужно за Вашата практика.

Ние сме специалисти в доставките на медицинско оборудване


Bulmedical е специалист в доставките на медицинско оборудване и консумативи за частни медицински практики, центрове за спешна помощ, болници, домове за възрастни хора, ветеринарни клиники и много други индустрии. В бързо развиващия се пазар ние винаги имаме на разположение нови продукти, които да допринесат за развитието на Вашия бизнес. Нашите служители са винаги на разположение да Ви помогнат за да изберете най- подходящия продукт. Продуктовата ни гама включва Siemens, GE, Pentax, Olympus, FujiKarl Storz, Philips, Draeger, Datex- Ohmeda, Resmed, Candela, Asclepion, Cynosure и много други. Bulmedical предлага пълно сервизно обслужване и годишни сервизни планове на всички видове медицинска апаратура. За повече информация се свържете с нас на нашата форма за контакт.